• Húsz év után véget ér a Gamerankings.com
  • A Metacriticen folytatják az alkalmazottak

Az egyik legrégebbi játékkritika gyűjtő oldal, a Gamerankings.com húsz év után bezárja kapuit. Az 1999-ben elrajtolt oldalon több, mint 14 ezer játékhoz írt közel 315 ezer cikk található meg a mai napig, a toplista csúcsán a 2007-es Super Mario Galaxy csücsül; 97,64%-os eredménnyel, amit 78 kritika eredménye adott ki.

A Gamerankings a CBS Interactive-hoz tartozik, ahogy a Metacritic is, holnaptól a Gamerankings erre az oldalra irányítja át a látogatót. Az oldalon az alábbi közlemény olvasható: „December 9-től a www.gamerankings.com a Metacriticre irányít át, ahol továbbra is megtalálható lesz az, hogy a legújabb videojátékok hogyan teljesítenek a kritikusok között. Az egész Gamerankings stáb folytatja útját, és azon fog dolgozni, hogy olyan írásokat készítsen, amelyek releváns információkat adnak régi és új játékokról.

Az egyik legrégebbi online gaming oldalként szeretnénk megköszönni az elmúlt 20 évben kapott támogatást, egyúttal a jövőbe is tekintünk, melynek során újabb és újabb világokat fedezünk fel veletek együtt.”

Most pedig morzsoljunk el egy könnycseppet, és véssük emlékezetünkbe a húsz éve ismert logót, mert holnaptól csak az emléke marad meg az oldalnak, ami az évek alatt rengeteg embert látott el videojátékokhoz kapcsolódó ismeretekkel… Nyugodj békében, Gamerankings.com!

gamerankings.png