• Május 10-én érkezik a Hood: Outlaws and Legends
  • Amivel a Focus Home Interactive hosszú távon tervez
  • Legalábbis a frissen bejelentett DLC-k alapján

Már csak pár hét, és itt a Hood: Outlaws and Legends, melyben vakmerő rablókat alakítva szerezhetjük meg a nemesek aranyát. Nem árt azonban vigyázni, a környéken ugyanis más tolvajbandák is dolgoznak, akiktől bizony meg kell védenünk a zsákmányunkat, hiszen a Hood: Outlaws and Legends egy PvPvE játék, ami azt jelenti, hogy gépi ellenfeleken túl a többi játékossal is meggyűlhet a bajunk.

hood-outlaws-and-legends-van-amikor-a-nyers-ero-a-celravezeto.jpg

A Focus Home Interactive pedig természetesen hosszabb távon tervez a játékkal, és most egy videóban el is mondták, nagyjából mi vár ránk a megjelenés után. Egyrészt kapunk négy szezont, amik új karakterekkel és új térképekkel érkeznek (ráadásul ingyen), másrészt pedig érkezik három Battle Pass is, melyek fizetősek lesznek, cserébe viszont rengeteg izgalmas kozmetikai elemet tartalmaznak majd.

A videóban egyben bemutatkozott az első extra pálya is, mely egy hegyvidéki falucskába és a hozzá tartozó kastélyba kalauzol el minket, ahol a hatalmas, nyílt terepek miatt minden ügyességünkre szükség lesz, ha meg akarjuk kaparintani a zsákmányt.