• Twitch közvetítés formájában mutatkozott be a Hyper Scape
  • Ez a Ubisoft vadonatúj battle royale-játéka

A Ubisoft néhány nappal ezelőtt már belengette a Hyper Scape című játékot, melynek leleplezésére végül meglehetősen szokatlannak tűnő módot választottak, 18 órakor ugyanis több Twitch-csatorna is egyszerre kezdte el közvetíteni a játékot, így a közönség első kézből, közvetlenül a streamereken keresztül ismerkedhet meg vele. Ami nem véletlen, a Hyper Scape egyik fő attrakciója ugyanis a stream integráció lesz.

hyper-space-ezekben-a-percekben-eloben-mutatkozik-be-a-ubisoft-battle-royale-jateka.jpg

Ahogyan arról korábban is hallani lehetett, egy futurisztikus battle royale-játékról van szó, amely városi környezetben játszódik. Szeretnéd te is kipróbálni? A jó hír az, hogy erre is van lehetőség – igaz, némi szerencsével, a Twitch és a Ubisoft fiókod összekötésével ugyanis belépőt lehet nyerni a technikai tesztre.

Ez utóbbi módszer egyáltalán nem egyedi, hiszen a Riot Games hasonlóképp osztogatta a hozzáférést a Valoranthoz, ami óriási nézőszámokat produkált. A stratégia pedig úgy tűnik, a Ubisoftnak is bejött egyelőre, jelen sorok írásakor ugyanis már több mint 440 ezren nézik a Hyper Scape streameket, a szám pedig folyamatosan növekszik.

A Ubisoft hivatalos csatornáján 20 órai kezdettel részletes bemutatót is láthatnak a játékról az érdeklődők.