Hogy mi ez? Egy olyan játék, amiben egy otthoni bulihoz csatlakozva a játékos cselekedetei irányítják a programot és a történet folyását. Egyes döntések új utakat nyithatnak meg vagy éppen vághatnak el. Van benne humor, verekedés, meztelenség, és némi szex is, éppen emiatt történhetett meg az eekgames programjának ideiglenes visszavonása a legnagyobb digitális áruházból. Az eekgames nem érti a támadásokat, a cég szerint meghatározott csoportok állnak a támadások mögött. "Az emberek agresszív és gyűlölködő kommentekkel árasztotték el a programot és játékostáborát." -- írták közleményükben. Azt azonban nem tudják, hogy pontosan mi a gond a játékkal.

"Megkérdeztük a Valve-t, hogy tisztázzák, mit találnak problémásnak, de eddig nem válaszoltak. Ugyanakkor nagyon kedvesek voltak, és azt mondták, hogy újra engedélyezik a játékot azután, hogy tesztelték a kívánt módosításokat. Tudjuk, hogy vannak olyan játékok a Steamen, amik tartalmaznak meztelen képeket és szexjeleneteket is. Ezek megtalálhatók nagyon népszerű címekben is. Nagyon zavaró, hogy nem tudom, hogy hol van az a vonal, ameddig valami jó, és honnan indul a sértő tartalom.

A Valve negatív döntése ellenére megértik a helyzetet. Az eekgames vezetője szerint van egy olyan réteg a társadalomban, ami a meztelenséget és s szexet ördögibb dolognak tartja, mint a kínzást, a népirtást, vagy a gore-t és a gyilkosságot, amik a játékokban tömegesen jelennek meg, a Valve pedig erre reagált. A stúdió ezzel nem ért egyet, de tiszteletben tartja a Valve döntését.

Szerintetek kinek van igaza?