• Idén is megrendezésre kerül az Országos IT Megmérettetés
  • 21+1 kategóriában lehet nevezni, szeptember 30-ig ingyenesen

Az idei év végén immáron negyedik alkalommal kerül megrendezésre az Országos IT Megmérettetés, ahol hazánk informatikus szakemberei mérhetik össze tudásukat. Az október 22-én induló versengés keretein belül a résztvevőknek hat héten keresztül kell megoldaniuk a legkülönfélébb feladatokat.

oitm2020bannerkep.png

A versenyzők összesen 21+1 kategóriában nevezhetnek (egyszerre akár mindegyikben), a "Magyarország legsokoldalúbb informatikusa" elismerést pedig az kapja meg, aki a legjobb eredményt éri el összesítve. Természetesen a tárgybeli nyeremény sem marad el: az első helyezett egy Huawei Matebook 13 laptopot is hazavihet majd.

“A verseny azért is különleges, mert nem egy programnyelv vagy irány köré épül, hanem igyekszünk az informatika széles palettáján mozogni, így a fejlesztés, tesztelés, üzemeltetés, adatbázisok, DevOps, IT biztonság stb. témakörében is megmérettetik a tudásukat a szakemberek. Tavaly átlagosan egy versenyző 4 kategóriában is kipróbálta magát” - mondta Pulay Gellért, a versenyt szervező Human Priority Kft. ügyvezetője.

Az Országos IT Megmérettetésre egészen október 21-ig lehet nevezni az alábbi oldalon, aki pedig szeptember 30-ig megteszi ezt, annak nem kell nevezési díjat sem fizetnie.