A World of Warcraft a 11. születésnapját ünnepli, ennek alkalmából pedig ajándékok ütik a játékosok markát. Akik november 16-a és november 30-a között bejelentkeznek, azok a The Anniversary ajándékot nyithatják ki, amelyben az alábbi finomságok lapulnak:

  • Inflatable Thunderfury, Blessed Blade of the Windseeker - 5 charges - feloldja a Did Someone Say...? Feat of Strength-et
  • Exquisite Costume Set: "Edwin VanCleef" - 50 charges
  • Celebration Wand - Gnoll - 5 charges
  • Celebration Wand - Murloc - 5 charges
  • Celebration Package - 11%-kal több tapasztalati pont/reputation jár

Mindegyik jutalom a profilunkhoz kötött, amelyikhez pedig charge tartozik, az az esemény lezárulása után is a birtokunkban marad, de korlátozott a használhatósága, ugyanis ha elfogynak a charge-ok, akkor a tárgyis odavész.

Ezek láttán a játékosok nem ugranak ki a bőrükből örömükben, csalódottak ugyanis, mert tavaly sokkal jobb eseménnyel várta őket a Blizzard -- igaz, az nagyobb jelentőséggel is bírt a tizedik születésnap alkalmából. Akkor újra fellángolt a Tarren Mill vs. Southshore küzdelem, és megnyitotta a kapuit a Molten Core, aminek 40-en eshettek neki, valamint egy lángoló corgi, a Molten Corgi is a miénk lett. Ahhoz képest ez tényleg kevés, de nem árt észben tartani, hogy mindezt ingyen kapjunk, másrészt pedig hagyományosan mindig ilyen apróságok voltak a születésnapi kis kedvességek.