Elsőként a The Witcher 2 digitális kiadása 40%-os kedvezménnyel vásárolható meg december 8. délelőtt 11-től 48 órán keresztül. Azok számára, akik csak most ismerkednek Ríviai Geralt kalandjaival, a CD Projekt rögtön hozzátette a boszorkányvadász első részének felturbózott kalandját (The Witcher: Enchanced Edition) is, melyet ajándékba adnak.

Következő akciójukban ingyenes játékokat adnak azoknak, akik jó időben (ezen a hétvégén) vannak jó helyen. Ebben az esetben a GOG Facebook, Twitter oldalát kell lesni, na meg a GOG fórumait is, ezeken keresztül juttatják el a kódokat, amelyeket többek között a Master of Orion I-II-re, a Realms of Arkania I-II-re, vagy bármilyen más játékra be lehet váltani.

December 12-től 48 órán keresztül bárki ingyenesen hozzájuthat az Empire Earth: Gold Edition változatához, ehhez csak a kosárba kell tenni a játékot, és már mehet is a letöltés (ez is 11 órától 11 óráig tartó akció).

Végül pedig december 12-től január 2-ig az összes GOG játék 50%-os kedvezménnyel vásárolható meg. Érdemes válogatni, hiszen hatalmas, már kultjátékokhoz (pl. Another World 15th Anniversary Edition, vagy Dungeon Keeper I-II) lehet hozzájutni pár száz forintért. Én biztosan meg fogok venni pár játékot, és valószínűleg azok is, akik a régi idők hangulatát helyezik előtérbe, és nem a csilivili grafikát...