• A Steam könyvtárát visszavarázsolhatod a régire
  • Néhány szépséghiba azért akad benne

A Steamen egy cirka hónapos tesztidőszak után, nemrégiben megkapta mindenki a csecse képekkel és hasznos funkciókkal felvértezett új könyvtárát. De ha az új külső esetleg nem nyerte volna el a tetszésedet, most relatíve egész egyszerűen visszaválthatsz a régi nézethez hasonlóra, a későbbiek során különösebb berhelés nélkül is megoldható lesz (ez sem bonyolult, becsszó).

Ha visszatérnél, a feladatod, a következő: a kliensen belül a bal felső sarokban a “Steam” menüre kattintva válaszd a “Beállítások” pontot. Az előugró ablakban egyből a fiókod lesz kiválasztva, úgyhogy itt kell megkerseni a “Béta részvétel” alatt a “Módosítás” gombot, majd erre kattintva kell vígan csatlakozni a legördülő listában a “Steam Beta Update”-hez. Ezután a kliens újraindul, és ha mindent jól csináltál, a legfelső sorban, a “Nézet” menüpont alatt a “Kis Nézet”-re kattintva visszakapod a régi, megszokott felületed.

Vagyis majdnem, mert a lekicsinyített ablakot széthúzva sem lesz ott jobb oldalt a hírfolyam, amit a réginél megszokhattál, ráadásul az Áruház és Közösség, valamint saját profilunk sem elérhető. Remléhetőleg a későbbiekben még változtatnak ezen is.

steam-small-view.jpg