• Kémfilmet forgat Guy Ritchie Jason Statham, Aubrey Plaza és Hugh Grant főszereplésével
  • A brit rendező bejelentette Ministry of Ungentlemanly Warfare című II. világháborús moziját is
  • A filmben egy brit elitalakulatot vetnek be Németországban, hogy belülről bomlasszák a birodalmat

Az Úriemberek (The Gentleman) sikere után új erőre kapott Guy Ritchie. Miután bejelentette, hogy sorozatot készít 2019-es méltán népszerű gengszterfilmjéből, leforgatta a Wrath of Mant. A Jason Statham főszereplésével készült akciómozi egy Los Angeles-i pénzszállítóról szól. A műben feltűnik Clint Eastwood fia, Scott Eastwood is.

Jelenleg a Five Eyes című kémthrilleren dolgozik, amiben egy brit MI6 és egy amerikai CIA ügynök fognak össze, hogy hatástalanítsanak egy világ elpusztítására alkalmas fegyvert. A film főszereplőit Statham és Aubrey Plaza alakítják, de szerepet kap Hugh Grant is. Egy werkképeket tartalmazó montázst már közzétett Ritchie saját közösségi oldalán.

thumbnailguy-ritchiepc-daniel-smith-jpeg.jpg

A legfrissebb bejelentés szerint pedig már új filmterve is van a brit rendezőnek. Quentin Tarantino 2009-es Becstelen brygantik című alkotását idéző II. világháborús történettel készül. A Paramount és Jerry Bruckheimer gondozásában készülő opusz Damien Lewis kissé suta címet viselő regényét, a Ministry of Ungentlemanly Warfare: How Churchill’s Secret Warriors Set Europe Ablaze and Gave Birth to Modern Black Ops-t adaptálja.

1939-ben járunk, amikor a hitleri Németország elkezd terjeszkedni a kontinensen. Churchill kijelenti, hogy félre kell tenni az úriemberi normákat, és egy korlátlan jogkört élvező titkos alakulatot küld a harmadik birodalom szívébe, hogy ott számoljon le az ellenséggel. Egyelőre nem tudni, hogy mikor kezdődik a forgatás (Ritchie még az Aladdin 2-vel is adós), a sztori mindenesetre érdekesnek ígérkezik.