Közeleg az 1.4-es Skyrim javítás, a Bethesda pedig hivatalosan is listázta, mit várhatunk a legújabb frissítéstől, mely minden platformon elérhető lesz, igaz, hivatalos dátum még nincs.

"Reméljük, hogy a jövő hétre véglegesítjük a kódot, és elküldhetjük végre a konzolgyártóknak, na meg kiadhatjuk PC-re." -- szól a hivatalos közlemény.

A legfontosabb javítás most is a PS3-as portot érinti. A játék a japánok konzolján még mindig katasztrofális "minőséget" képvisel, lévén szaggat, bugos, és annyit tölt, hogy simán lehet főzni, takarítani, vagy csicsikálni mellette. Bár a legutóbbi javításban is ígérték, hogy rendbe hozzák a dolgot, nem sikerült, így hát most megígérték ismét: PS3-on nem lesz több szaggatás, hurrá.

A teljes javítási lista itt érhető el. Megannyi küldetés- és script-hiba felsorolásra kerül benne, látszik, hogy egy ilyen összetett program esetén megannyi buktatója van a programozásnak.

További jó hír, hogy a hónap végén megjelenik a Skyrim  Creation Kit and Steam Workshop PC nevű kiegészítő szoftver, mely a modok elkészítését és telepítését teszi egyszerűbbé.