Általában kerülni szoktam a pár mondatos híreket, de most legszívesebben csak az alábbi videót fűzném be, annyira magáért beszél a látvány. A száz dolláros csomag egy gyönyörű, antik hatású utazóládában érkezik, benne egy igényes kivitelű Drake szobor, külön dobozokban hősünk övcsatjának és bőrszíjra fűzött gyűrűjének replikája, illetve maga a korong, egy ugyancsak remekbe szabott, művészi kivitelű fémdobozban. Íme!


Ráadásként az előrendelők plusz ajándékot is kapnak, ennek tartalma boltról boltra változik. A Best Buy bónusza a Regeneration Booster, amelynek hatására Drake életereje gyorsabban töltődik vissza, az Amazon.com a Carpet Bomb Kickback perkkel (egyszerre három gránáttal is megszórhatjuk ellenfeleinket), illetve a Para 9 pisztoly és a G-MAL gépfegyver tárbővítésével csalogatja a vásárlókat, a GameStop a Creepy Crawler Kickback mókával (Drake egy csapat bogárrá változva rohanja le az ellenséget), a Wall-Mart pedig az AK-47-re szerelhető lézeres célzóberendezést mellékeli, más boltok PSN avatart és statikus témát adnak pluszban.

Az Uncharted 3: Drake's Deception Észak-Amerikában november elsején, Európában várhatóan november 2-4. között jelenik meg (eltérő az egyes boltok információja) -- addig is kedvcsinálónak álljon itt a GamesComon bemutatott közel hét percnyi, ugyancsak durva demó.