A Sony csütörtök esti State of Play adása elsősorban a PS4-re és a PS VR-ra fókuszált, de láthattunk néhány korábban már mutogatott külsős PS5-játékot is, néhány új bejelentéssel megspékelve. A legfontosabb videókról korábban már beszámoltunk, az alábbiakban pedig a maradékot is megnézhetitek, hiszen összesen nem kevesebb mint 16 játékot láthattunk, így van még mit mutogatni.

VADER IMMORTAL

A Star Wars-univerzumban játszódó, három epizódból álló VR-élmény, a Vader Immortal: A Star Wars VR Series PS VR-ra is ellátogat, melynek cselekménye a rettegett Sith nagyúr köré épül.

ANNO: MUTATIONEM

A cyberpunk-őrület továbbra sem csillapodik, a ThinkingStars rendkívül stílusos akciójátéka, a 2D és a 3D között váltogató ANNO: Mutationem kapcsán pedig most bejelentették, hogy PC mellett PS4-re is meg fog jelenni idén decemberben.

SPELUNKY 2

Sokáig kellett várni arra, hogy a Spelunky 2 elkészüljön, most azonban végre célegyenesbe fordult a népszerű indie játék folytatásának fejlesztése, bejelentették ugyanis, hogy szeptember 15-én jön a PS4-verzió, melyet "nem sokkal később" követ majd a PC-s változat.

AEON MUST DIE!

A frissen bejelentett, RPG elemekkel dúsított beat 'em up-játék, az Aeon Must Die! valamikor 2021 folyamán érkezik PC, PS4, Xbox One és Switch platformokra.

GENSHIN IMPACT

A korábban PC-re, mobil platformokra és Switch-re bejelentett, ingyenesen játszható open-world akció-RPG, a Genshin Impact kapcsán megtudtuk, hogy idén ősszel PS4-re is meg fog jelenni.

BUGSNAX

Az Octodad: Dadliest Catch fejlesztőinek új játéka, a furcsa bogárlények által benépesített világban játszódó Bugsnax – amely PC-re és PS4-re is készül – a júniusi PS5-bemutató után ismét megmutatta magát.

AUTO CHESS

2019 legnagyobb slágerei az autobattler-játékok voltak, a műfaj egyik népszerű képviselője, az Auto Chess pedig október 31-én PS4-re is ellátogat.

THE PEDESTRIAN

Aki szereti az érdekes logikai játékokat, az 2021 januárjában PS4-en is belekóstolhat a PC-re idén megjelent, The Pedestrian című oldalnézetes puzzle platformerbe.

TEMTEM

A Pokémon által inspirált, PC-n Early Access formában egy ideje már elérhető szörnygyűjtögetős MMO, a Temtem PS5-re és Xbox Series X-re is meg fog jelenni 2021-ben, miközben a korábban bejelentett PS4- és Xbox One-verziókat dobták a fejlesztők.