• Ingyenes a Runestone Keeper
  • Az Indiegala oldaláról tölthető le

Mostanában az Epic Games Store rendszeres, illetve az egyéb platformok időszakos ajándékai mellett az Indiegala is gondoskodik arról, hogy soha ne unatkozzunk, hiszen néhány naponta szórják ránk az ingyenes játékokat. Most pedig megérkezett a legújabb, az eredetileg 2015-ben debütált Runestone Keeper, egy egészen különleges roguelike játék, amely több műfajt is egyesít.

inditsuk-a-hetveget-egy-ujabb-ingyenes-jatekkal.jpg

A felülnézetes RPG-stratégia hibridben hat különböző karakterosztály közül választva indulhatunk neki a kalandnak, a pályák pedig mind 56 mezőből állnak: itt kell rájönnünk, melyik rejti a továbbjutást jelentő lépcsőt. A kincskeresgélés közben természetesen ellenfelek is nehezítik dolgunkat, melyeket különféle fegyverekkel és képességekkel hatástalaníthatunk, folyamatosan fejlődve.

A Runestone Keeper beszerezéséhez el kell látogatnotok erre az oldalra, majd egy regisztrációt / bejelentkezést követően kicsit lejjebb görgetni, ahol a "Download" résznél hozzáadhatjátok a játékot a könyvtáratokhoz. Ezután a profilotoknál a "My Library" menüpont alatt a "Showcase" résznél találjátok meg, ahonnan indíthatjátok is a letöltést.