A Call of Duty-széria évről évre újabb rekordokat döntöget, függetlenül a játék témájától vagy attól, hogy kik fejlesztik, az Infinity Wardot azonban érdekes módon egyáltalán nem érdeklik a számok, csak azzal törődnek, hogy a lehető legjobb játékot készítsék el, egy olyat, amivel ők maguk is szívesen játszanak majd.

„Minket nem érdekelnek a számok vagy a versengés, vagy az, hogy megverjünk bárkit. Teljes mértékben arra koncentrálunk, hogy egy olyan játékot készítsünk, amivel szeretnénk játszani, amire büszkék lehetünk, és amiről tudjuk, hogy a rajongóink játszani fogják. Számunkra nem számít, hogy hárman vagy 30 millióan játsszák a programot. Ha már van három ember, akik élvezték a játékunkat, az azt jelenti, hogy jól végeztük a dolgunkat, és boldogak lehetünk.” -- Robert Bowling

A fenti nyilatkozat ellenére azért sejthető, hogy nagy lehet a hajtás a stúdiónál, hogy megtartsák vezető pozíciójukat, ami a Battlefield 3 mellett nem lesz könnyű feladat -- arról nem is beszélve, hogy az Activision is biztosan kimagasló eladásokat vár a Modern Warfare 3-tól, és nem elégszenek meg három boldog játékossal.