• Ingyen a tiétek lehet a Quantum League című kompetitív FPS
  • A kód lekéréséhez PC Guru Online regisztráció szükséges

A Quantum League egy egészen forradalmi arena shooter, a Nimble Giant Entertainment játékában ugyanis egyszerre kell saját múltbeli és jövőbeli énünkkel együttműködni. Hogy mégis miként? Úgy, hogy egy időhurok mindig visszapörget és újjáéleszt bennünket, így amikor bejárunk egy útvonalat, akkor valójában egy későbbi stratégiát alapozunk meg – illetve fordítva, a jelenben mindig gondolnunk kell arra, mit csináltunk a múltban.

Izgalmasan hangzik? Ha igen, akkor van egy jó hírünk: a fejlesztők jóvoltából most több száz Steam kódot tudunk kiosztani számotokra, mellyel a Quantum League korai hozzáférésű változatát tölthetitek le.

Ha szeretnéd megkaparintani a bétakulcsok egyikét, akkor nincs más dolgod, mint ellátogatni az alábbi oldalra, ahol regisztrációt/belépést követően egy kattintással már le is adhatod az igénylést, legkésőbb április 14-ig (a készlet erejéig!).

>> QUANTUM LEAGUE STEAM KULCSOK <<

A kódot arra az email címre fogjátok megkapni, amivel regisztráltatok a PC Guru Online-ra (kis türelmet kérünk mindenkitől, igyekszünk a lehető leggyorsabban eljuttatni őket az igénylést követően, az engedélyezés manuálisan történik), beváltani pedig a Steamen keresztül tudjátok majd.

quantum-league-ingyen.jpg