• A The Things We Lost in the Flood egy ingyenesen letölthető játék
  • Egy vízzel elárasztott világot kell felfedezni
  • Üzengethetünk a többi játékosnak

Ezúttal nem valamelyik online áruház ingyenes akciójára szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hanem egy olyan egyszemélyes projektre, amit eleve ingyenesnek szántak: ez nem más, mint a The Things We Lost in the Flood, amely Dean Mynihan alkotása - bárki beszerezheti két kattintással.

ingyen-jatek-the-things-we-lost-in-the-flood.jpg

A The Things We Lost in the Flood egy olyan világban játszódik, ahol a megemelkedett tengerszint mindent elárasztott - ezt kell felfedeznünk, folyamatosan toldozgatva-foldozgatva aprócska hajónkat.

A hangulatos - és olykor meglehetősen szomorú - tájak felfedezése mellett a legfontosabb és legérdekesebb mechanika, hogy üzeneteket hagyhatunk a többi játékosnak palackokban. Amikor pedig találunk egy ilyet, akkor dönthetünk, hogy visszadobjuk az óceánba vagy megsemmisítjük - kicsit hasonló rendszer ez, mint a Souls-játékokban.

Az egészet a minimalista pixelart-dizájn teszi különlegessé - egy próbát mindenképpen megér, ha pedig tetszett, akkor dobjátok meg némi adománnyal a fejlesztőt. Erről az oldalról tölthetitek le a játékot.