Holnap a Millenáris Parkban kezdetét veszi a PlayIT, ahol természetesen ismét lehetőség lesz arra, hogy a hamarosan megjelenő játékok legjobbjai közül ismerkedjünk meg néhánnyal, s vegyünk részt különböző versenyekben -- az egyik ilyen megmérettetés az Európában április 19-én érkező Injustice: Gods Among Us kapcsán kerül megrendezésre.

Ha a megjelenés előtt szeretnéd első kézből megtapasztalni, milyen az, mikor a DC-univerzum legnagyobb hősei esnek egymásnak, és még nyerni is szeretnél, akkor neked találták ki ezt a versenyt. A PlayStation 3-on lebonyolított 16 főt befogadó (ha elég sok az érdeklődő, akkor két verseny is indulhat) rendezvényen a végül talpon maradó két játékos egy-egy Injustice: Gods Among Us kópiát vehet át.

A regisztráció egyénileg történik 10 és 11 óra között a GameStar pultjánál megtalálható Wonder Womant felkeresve, vagy az Injustice: Gods Among Us pólóban látható Fight Clubos szervezőknél.  A verseny egyenes kieséses (Single Elimination) formátumú, a meccsek alapbeállításon történnek, s két nyertes meccs szükséges a továbbjutáshoz. A pályaválasztás véletlenszerű, illetve a versenyzőknek lehetősége van arra, hogy saját kontrollert használjanak.

Injustice: Gods Among Us bajnokság a PlayIT-en!

Lapozz a részletes játékszabályokért!

A cikk még nem ért véget, kattints a lapozáshoz!

1 2