• Insurgency: Sandstorm bejelentés
  • PC és konzolok
  • Az Insurgency mod felújított és kibővített változata
  • Unreal Engine 4-et használnak a fejlesztők
  • Megjelenés: 2017

Akik az online lövöldék komolyabb vonulatát szeretik, azok minden bizonnyal jól ismerik az Insurgency nevet, de ha mégsem, akkor röviden ezt érdemes tudni: egy, a Half-Life 2-höz készül modról, illetve a abból kinőtt teljes játékról van szó, amiben a hangsúlyt a modern hadviselés lehető leghitelesebb tálalása jelenteti. Akcióhősöknek itt nincs helye, megfontol mozgás, fedezékek keresése és lehetőleg csapatmunka kell a sikerhez, egy olyan csatatéren, ahol minden lövés halálosan veszélyes. A mod nagy sikereket aratott az online FPS-ek szerelmesei között, az Insurgency ugyanis eddig 2,3 millió példányban talált gazdára -- most jöhet a következő mérföldkő.

insurgency-sandstorm.jpg

A fejlesztőcsapat, a New World Interactive ma jelentette be, hogy készül az Insurgency: Sandstorm, ami nem más, mint az eredeti mod teljesen újraépített változata, de ezúttal Source motor helyet Unreal Engine 4-et használva és kiegészítve egy új sztori móddal, ami Irak 2003-as inváziójától egészen napjainkig sorakoztatja fel az egyre nehezedő küldetéseket.

Természetesen a klasszikus multiplayer opciók (kooperatív és kompetitív egyaránt) maradnak, sőt, a fejlesztők nagy figyelmet fordítanak az eSportra -- a tervezett eSports keretrendszert a most elérhető Insurgencyben bétatesztelni is fogják. Az Insurgency: Sandstorm a tervek szerint valamikor 2017-ben fog megjelenni, PC-re és konzolokra.

Egyéb részleteket sajnos nem kaptunk, de íme pár kép, amin megnézhetitek, hogyan szépült meg a program.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!