Idén december 2-án került sor az Apple App Store Awards eseményére, a mobilos League of Legends pedig innen is elhozta az év játéka kitüntetést. Ez nem az első díja idén, ugyanis novemberben a Golden Joystick Awardson is megválasztották az év mobil játékának! A League of Legends: Wild Rift 2020 decemberében vált elérhetővé Magyarországon, a megjelenés idején pedig az egyik legtöbbet letöltött alkalmazás lett mind Androidon, mind iPhone-on. A siker nem véletlen, hiszen a Riot Games nagy gondossággal készítette el a játékot; nehéz feladat előtt álltak, de sikerült megugrani a lécet és a PC-s verzióból egy szórakoztató, jól működő, különálló játékot készítettek.

wildrift.png

A Wild Rift Magyarországon

Bár idehaza továbbra is a PC platform a legnépszerűbb, derül ki az eNET, az Esportmilla és az Esport1 közös e-sport kutatásából, a mobil is meghatározó platform a magyarok körében, és a Riot Games mobil játéka köré is számos közösség, csapat szerveződött, sőt versenyeket is szoktak rendezni!

A Wild Rift 2022-ben is tovább fejlődik, hogy különleges, minőségi szórakozást nyújtson a játékosainak. Ha kedvet kaptál a játékhoz Androidra itt, iPhone-ra itt töltheted le.