A Metal Gear Solid sorozat játékai mindig híresek voltak hosszú videóbetéteikről, tartalmas, ám összezavaró trailereikről (The Phantom Pain, valaki?), és a poénokat idejekorán ellövő előzetesekről.

Sajnos utóbbi tulajdonságot, úgy látszik, a Metal Gear Rising: Revengeance is megörökölte, hisz a játék legújabb trailerében bemutatkozik pár főellenfél, akiket Raiden annak rendje és módja szerint felszeletel, akrobatikus mozdulatsorok, szikrázó acélpengék és fröcsögő vér közepette. Persze a Platinum Games akciójátéka így is tartogat majd meglepetéseket, de azért mégis óva intünk titeket az alant beillesztett videótól: csak azok nézzék meg, akiket nem zavar, hogy elspoilerez pár durva összecsapást!

Nekik viszont nagyon ajánlott kattintani, mert a Metal Gear Rising: Revengeance-nél sebesebb, gyorsabb és látványosabb kaszabolós hentesparádét még nem láttunk a jelenlegi konzolgeneráción. A karaktermodellek, az animációk és a speciális effektusok ütős kombót ígérnek, bízzunk benne, hogy az eddig nem igazán csillogtatott pályatervezéssel minden rendben lesz. Megjelenés február 22-én várható Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra -- PC-s változat egyelőre nem várható, de mi még mindig reménykedünk egy későbbi portban.