• Egy elsőversenyes játékos szállította a NorCal Regionals verseny meglepetését
  • Bryan “bryanhakai” Trinh legyőzte a Dragon Ball FighterZ aktuális világbajnokát
  • Végül a Top 8-ban zárta a tornát

Múlt hétvégén rendezték a NorCal Regionals esport-versenyt, ahol a legnépszerűbb verekedős játékokon volt a fókusz, mint a Street Fighter 5: Arcade Edition, a Dragon Ball FighterZ, a Tekken 7 vagy a Super Smash Bros. Ultimate. Nagy nevekben nem volt hiány egyik mezőnyben sem, a Dragon Ball FighterZ bajnokság pedig egy óriási meglepetés miatt maradt emlékezetes.

ismeretlen-ujonc-nyomta-le-a-dragon-ball-fighterz-vilagbajnokat.jpg

Történt ugyanis, hogy a verseny korai szakaszában a játék aktuális világbajnoka, Ryota “Kazunoko” Inoue váratlan vereséget szenvedett egy teljesen ismeretlen elsőversenyes játékostól. Bryan “bryanhakai” Trinh korábban még sosem indult hasonló bajnokságon, és összességében sem mondható egy kiemelkedően tapasztalt játékosnak. Itt azonban minden összejött neki, 0:1-ről fordítva a világbajnok ellen. Érdemes visszanézni a meccset, izgalomban nem volt hiány!

Bryanhakai végül egészen a Top 8-ig verekedte el magát (szó szerint), a hetedik helyen végzett, míg Kazunoko a vesztesek ágáról felkapaszkodva a döntőbe jutott, ahol azonban Goichi “GO1” Kishida legyőzte őt.

"Bárkinek megvan az esélye arra, hogy nyerjen, csak meg kell ragadni a lehetőséget. Mindenkinek ki kellene próbálnia magát élesben, hiszen addig nem ismerheted meg igazán a benned rejlő potenciált, amíg ezt nem teszed meg" - nyilatkozta bryanhakai. "Innentől teljesen mindegy, mit érek el, mindig is emlékezni fogok a NorCal Regionals tornára, büszkén gondolva arra, hogy legyőztem a Dragon Ball FighterZ bajnokát és eljutottam a legjobb nyolcig az első versenyemen."