• Felkerült a Switch eShopba a Don't Get Caught című játék
  • Az öncélú szexuális tartalom miatt sokan kiakadtak

A Nintendo már eddig is rengeteg kritikát kapott digitális áruháza, az eShop miatt: nemcsak azért, mert brutális mennyiségű játék kerül fel minden héten, amire nem igazán van felkészítve a felület, hanem azért is, mert láthatóan nem fektetnek túl nagy energiát a minőségellenőrzésre és a szűrésre. Ez pedig most újabb felháborodásban csúcsosodott ki, felbukkant ugyanis egy játék az eShopban, amely első pillantásra többé-kevésbé ártatlannak tűnik, valójában azonban primitív és öncélú szexuális tartalomról van szó.

ismet-tuz-alatt-a-nintendo-maszturbalos-jatek-kerult-fel-a-switch-eshopba.jpg

"A Don't Get Caught egy jópofa kis ijesztgetős horrorjáték, melyben nem szabad, hogy meglássák, mit csinálsz az autó hátsó ülésén" - áll a játék leírásában. Valójában arról van szó, hogy stopposként beülünk egy kocsiba, egy ijesztő figura mögé, majd őrülten maszturbálnunk kell különféle polaroid fényképekre, miközben egy bizarr baba ül mellettünk.

A leírásban ugyan szerepel, hogy a játék tartalmaz szexuális tevékenységet, ami miatt nem megfelelő a fiatal korosztály számára, de ennek ellenére csak 16-os korhatárbesorolással van ellátva.

A Don't Get Caught július 13-án jelenik meg Switch-re, 7.19 fontos áron, a tartalmat és megvalósítást tekintve pedig joggal merül fel a kérdés, hogy a Nintendo – aki korábban híres volt a minőségre vonatkozó odafigyeléséről a külsős címek esetében is – miért engedi ilyen alacsonyra tenni a lécet az online áruházában?

Az alábbiakban egy trailert is megnézhettek, de csak azok kattintsanak, akiket nem zavar az NSFW kategóriás ("nem munkahelyre való") tartalom.