Best of 2008: egy tucat kategóriában bemutatjuk nektek az év legjobb játékait és mindent, amit érdemes tudni róluk -– így nem maradsz le semmiről! Extraként az is kiderül: melyek voltak Bate, Chris és Shoebaron kedvencei.

Végre PC-re is megérkezett az idei év legjobban várt játéka, a GTA IV! Többszörös meglepetést okozott, hogy miért, kiderül a karácsonyi számunkból. Szeretted a Prince of Persiát? Most itt a folytatás! Elsőként teszteltük a PC-s verziót, és átadunk nektek minden infót róla. Exkluzív, négyoldalas bemutatóban lerántjuk a leplet a készülő magyar csodáról, a King Arthurról is!

Itt a karácsonyi szám!Itt a karácsonyi szám!Itt a karácsonyi szám!

Itt az év vége, ideje feltuningolni régebbi PC-det! A jó hír, hogy a Guru most 12 kategóriában bemutatja neked a legjobb hardvereket -– ezeket éri meg a leginkább beszerezni!

Karácsonyi DVD-nken ezúttal két nagynevű, teljes játékot találsz -- végre itt a Paraworld, amire a legtöbben szavaztatok, a játék, ami még Stökit is lenyűgözte. És amit biztos nem szabad kihagynod, azok a magazin videotesztjei! Ezt máshol nem találod meg! Bate, Chris, Darths most több mint fél tucat vadonatúj, szuper minőségű tesztet készített nektek, hogy teljesen képben legyetek.

Itt a karácsonyi szám!Itt a karácsonyi szám!Itt a karácsonyi szám!
 
További tesztjeink és tippek-trükkök a karácsonyi számban: Mirror’s Edge, Rise of the Argonauts, Wrath of the Lich King, Left 4 Dead, A Vampyre Story, Fallout 3...

A Guru legyen veletek!