Elérkezett a nagy nap: újraindult a RetroGuru sorozat, méghozzá videós formában! Fogadjátok nagy szeretettel a legelső részt, melyben egy 2001-es klasszikust porolunk le, hogy felidézzük a régi emlékeket, és kicsit újra kölyöknek érezzük magunkat. Ez a klasszikus pedig nem más, mint a Max Payne első része, ami 2001. július 24-én jelent meg PC-re, nem sokkal később pedig PS2-re és Xbox-ra, azóta pedig már Mac OS X-en, Game Boy Advance-on, iOS-en és Androidon is játszható.

A Max Payne-t mind a játékosok, mind a kritikusok imádták, úgyhogy pár évvel később, 2003-ban érkezett is a folytatás, Max Payne 2: The Fall of Max Payne címmel. Jó hír a rajongóknak, hogy készül az első két rész felújított változata, méghozzá akkora költségvetésből, mint amennyibe az Alan Wake II fejlesztése került a Remedy-nek: ennyi pénzből nem akármilyen végeredményre számíthatunk.

Ha tetszett a RetroGuru első része, és szeretnétek még hasonló videót látni, iratkozzatok fel a PC Guru YouTube csatornájára, és tartsatok velünk legközelebb is!