• Rengeteg filmes csúszást jelentettek be a nagy stúdiók
  • Többek között a Nincs idő meghalni, az Uncharted és a Szellemirtók – Az örökség is érintett

A mozik zárva tartásával továbbra is nagy a bizonytalanság a filmvilágban, új előzetesek helyett pedig sokkal inkább csúszásokról hallani – sajnos ezúttal is, a nagy filmstúdiók ugyanis több komoly késést is bejelentettek nemrég a bemutatásra váró alkotások kapcsán.

A legfontosabb érintett egyértelműen az új James Bond-film, a Nincs idő meghalni, aminek már többször is eltolták korábban a premierjét, és ez volt az első komolyabb produkció, mely a koronavírus-járvány következtében fújt visszavonulót. Eddig úgy volt, hogy idén áprilisban láthatjuk, ám az MGM továbbra sem áll készen a bemutatóra, így végül őszre, október 8-ra tették át a premier időpontját.

A Sony is fontos változásokat jelentett be. A jó néhányszor odébb tett Szellemirtók – Az örökség június 11. helyett csak november 11-én fog a mozikba kerülni jelen állás szerint, míg az Uncharted júliusra ígért filmes feldolgozása csak jövőre, 2022. február 11-én fog bemutatkozni. Az említett címek mellett új dátumot kapott a Nyúl Péter 2. – Nyúlcipő (június 11.), a Hamupipőke (július 16.), és a Pókember univerzumában játszódó Morbius (2022. január 21.) is.

Késéseket jelentett be a Universal is. Edgar Wright (Nyomd, bébi, nyomd!, Scott Pilgrim a világ ellen) új filmje, a Last Night in Soho április helyett csak október 22-én érkezik, a Hardcore Henry és a John Wick alkotóinak nevével fémjelzett Senki februárról április 2-re került át, míg Michael Bay akció-thrillerje, az Ambulance 2022. február 18-án kerül a mozikba.

james-bond-uncharted-szellemirtok-ismet-komoly-filmes-csuszasokat-jelentettek-be.jpg