Holnap megjelenik a The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year kiadása, amiben az alapjáték mellett minden ingyenes és fizetős DLC (a Blood and Wine és a Hearts of Stone) belekerül. Ezzel egy igen komoly korszak zárul le a CD Projekt RED életében, a Witcher-korszak. De persze, a csapat nem ül a babérjain, máris kezdik a munkát a Cyberpunk 2077-en.

Persze a programon már 2012 óta dolgoznak, de inkább csak az írók és a dizájnerek voltak elfoglalva vele, a többiek még a Witcher 3-at hegesztették. Mostantól viszont ezzel már nem lehet gond, amit az is jelez, hogy alaposan ki szeretnék bővíteni a stúdiót. 62 új álláslehetőség nyílt meg, egyaránt keresnek vezető animátort, művészeti vezetőt, producert, produkciós menedzsert és így tovább. A CD Projekt RED honlapján hét oldalon át ecsetelik a különböző álláslehetőségeket.

A legérdekesebb ezek közül talán a Senior Vehicle Artist, a Vehicle Artist, a Vehicle Gameplay Designer és a Vehicle Gameplay Programmer, amelyek leírása egyértelművé teszi, hogy a lengyel srácok járműveket is terveznek a Cyberpunk 2077-be, amiket vezethetünk – sőt, ezek egy része vagy egésze repülni is fog.

Ugyanígy árulkodó a Senior Multiplayer Designer pozíció is, ami elég nyíltan sejtet egy többjátékos módot, ami újdonság lenne a Witcher-játékok után.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!