A jövő hét sztárja valószínűleg a Naughty Dog új Uncharted-játéka lesz, a The Lost Legacy, amely immár nem Nathan Drake, hanem Chloe Frazier és Nadine Ross kalandjairól szól. Ugyanakkor a sportrajongók is örülhetnek, hiszen a hét vége felé jön az F1 2017 és a Madden NFL 18, de persze a kisebb játékokról sem feledkezünk meg.

ChromaGun

  • Mikor: augusztus 22.
  • Mire: PS4

A Pixel Maniacs le sem tagadhatná, honnan nyúlta merítette az ötletet, a ChromaGunt olyannyira hasonlít a Portalra, csak portalgun helyett itt színeket lövöldöző chromagun van. Ebből már rá is jöhettetek, hogy eme programban is tesztkamrák és logikai feladványok várnak rátok, és persze a tesztelés itt is életveszélyes.

Mages of Mystralia

  • Mikor: augusztus 22.
  • Mire: PS4

Ebben az akció-kalandjátékban egy Zia nevű varázslónőt alakíthatunk, aki épp csak felfedezte hatalmát, amikor hazáját, Mystraliát lerohanják a trollok, neki pedig bizony bele kell vetnie magát a háborúba, hogy megóvja a királyságot a teljes pusztulástól.

The Escapists 2

  • Mikor: augusztus 22.
  • Mire: PC, PS4, Xbox One, Switch

Folytatódik a The Escapists, a második részben ismét szökhetünk, csak ezúttal nem egy hagyományos börtönből. A The Escapists 2 ugyanis a USS Anomaly űrbörtönben játszódik, ami a földi börtönök túlzsúfoltságát hivatott orvosolni. A futurisztikus dutyit pedig futurisztikus biztonsági intézkedések jellemzik: MI irányította robotkutyák és őrök. A szökés lehetetlen. Vagy mégsem?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Uncharted: The Lost Legacy

  • Mikor: augusztus 23.
  • Mire: PS4

Az Uncharted-sorozat nem zárult le az A Thief's End alcímű negyedik epizóddal, és bár az új rész neve azt sugallja, hogy egy sztori-központú DLC-ről van szó, valójában nem ez a helyzet. Az Uncharted: The Lost Legacy egy önállóan futtatható spin-off játék, amiben a főszerep ezúttal nem Drake-é, hanem az Uncharted 2: Among Thievesből megismert Chloe Frazier, és a negyedik részben debütált Nadine Ross kerül a középpontba.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

F1 2017

  • Mikor: augusztus 25.
  • Mire: PC, PS4, Xbox One

Az F1 2017 esetében a fejlesztők mélyebb karrier és többjátékos módot ígérnek, illetve egy új játékmódot is kapott a program a Championships képében. És mind e mellett lehetőségünk van néhány klasszikus Forma-1-es gépcsodába belehuppani például Alain Prost és Ayrton Senna 1988-as McLaren MP4/4-ese, Nigel Mansell 1992-es Williams FW14B-je valamint Michael Schumacher és Rubens Barrichello 2002-es Ferrari F2002-ese. A klasszikus kocsik a kampányban érhetőek el, szóval akár az egész szezont végigversenyezhetjük velük.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Madden NFL 18

  • Mikor: augusztus 25.
  • Mire: PS4, Xbox One

A Madden NFL 18-cal folytatódott az amerikai futball idényeket feldolgozó sorozat, aminek borítóján ezúttal Tom Brady, a New England Patriots játékosa feszít. A játék legjelentősebb újítása a Longshotra keresztelt sztori mód, amiben egy kezdő játékost alakítva kell eljutnunk a csúcsig.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!