Az elmúlt héten még kicsit lomhán jöttek az újabb megjelenések, a játékipar csak ébredezett a téli álmából, most azonban már valamivel komolyabb felhozatal vár ránk. Január vége felé jelenik meg többek között a Monster Hunter: World konzolokra (a PC-s verzióra sajnos még őszig várni kell), de jön még a Dragon Ball FighterZ vagy épp a Lost Sphear is. Lássuk hát, mi vár ránk a következő héten!

Lost Sphear

  • Mikor: január 23
  • Mire: PC, PS4, Switch

A Tokyo RPG Factor jrpg-je Japánban már 2017 októberében debütál, most viszont ellátogat nyugatra is. A történet szerint egy fiatal férfit, Kanatát alakítjuk majd, aki bajtársaival útra kel, hogy valahogy megállítsa a szülővárosát lassan elpusztító fehér ködöt. A játék az I am Setsuna szellemi örököse.

lost-sphear-01.jpg

Dust and Salt

  • Mikor: január 25
  • Mire: PC

A Prime Games alkotása egy klasszikus, szöveg-alapú kaland, melyben egy középkori világot bejárva kell igazságot szolgáltatnunk meggyilkolt apánk és felégetett falunk miatt. A játékban egy világtérképen választhatjuk ki, hova akarunk menni, magát a történetet szöveges formátumban olvashatjuk, míg a nézeteltéréseinket a körökre osztott harcrendszer segítségével rendezhetjük.

dust-and-salt-01.jpg

Monster Hunter: World

  • Mikor: január 26
  • Mire: PS4, Xbox One

A Monster Hunter: World a Monster Hunter széria legújabb tagja, melyet játszhatunk akár egyedül, akár 4 fős kooperatív módban barátainkkal vagy vadidegenekkel. Nagy pályák, gyönyörű tájak és persze hatalmas rémek várnak ránk, ha úgy döntünk, nekivágunk  a szörnyvadászat legújabb felvonásának. A PC-s megjelenés idén ősszel várható.

monster-hunter-world-dragon.jpg

 

Railway Empire

  • Mikor: január 26
  • Mire: PC

Vasutat építeni nem is olyan egyszerű móka, főleg akkor, ha az ember az 1800-as évek Amerikájában próbálkozik vele. A Railway Empire-ben összesen 40 részletesen lemodellezett vonat és 300 különféle technológiai fejlesztés segítségével építhetjük ki a saját vasúthálózatunkat, állomásokkal, gyárakkal és turista csalogató látványosságokkal együtt. Azonban nem árt résen lenni, hiszen a konkurencia ebben a kegyetlen versenyben soha nem alszik.

railway-empire-train.jpg

 

Dragon Ball FighterZ

  • Mikor: január 26
  • Mire: PC, PS4, Xboy One

Az Arc System Works legújabb verekedős játéka lehetőséget ad mindenkinek, hogy újra átélhesse a Dragon Ball csatáit. A történet szerint Gokunak és barátainak újból szembe kell nézniük Android 16-tal, és az android seregével. A sztorit összesen három szemszögből (Goku, Dermesztő és Android 18) követhetjük végig, de a játékban sok más ikonikus Dragon Ball szereplő is helyet kapott természetesen.  

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!