No, új rovatot indítunk, aminek lényegét azt hiszem, a címben elég jól összefoglaltuk: minden vasárnap összeszedjük nektek, milyen játékok várhatóak a következő héten. Igyekszünk a nagyobb címekre koncentrálni, de persze az izgalmasabb indie játékokat sem fogjuk kihagyni a listáról. A sors fura fintora, hogy pont az első összefoglalóba alig van miről írni. Na de majd ezután… Igen, két hét múlva már lesz néhány ütősebb cím, de most essünk túl a jövő héten.

The Long Dark

  • Mikor: augusztus 1.
  • Mire: PS4

Ha ismerősen cseng a cím, az nem meglepő, a The Long Dark 2014-ben jelent meg PC-re, majd egy évvel később Xbox One-ra is befutott, augusztus 1-jén pedig végre megérkezik PS4-re. A játék alapfelállása egyszerű, ugyanis csak annyit kér tőlünk, hogy a Will Mackenzie nevezetű főhősünkkel éljük túl a vadont, ám ez nem egyszerű feladat. A havas térségben a napjaink küzdelemmel telnek, s a játék folyton nekünk szegezi azt a – néha rendkívül súlyos – kérdést, hogy mit vagyunk hajlandók megtenni a túlélés érdekében.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Patapon Remastered

  • Mikor: augusztus 1
  • Mire: PS4

2008-ban jelent meg a Patapon PSP-re, most pedig jön a felújított változat PS4-re. Ebben a különleges ritmusjátékban a játékos egy törzsnyi harcost kommandírozhat, de méghozzá úgy, hogy a PS4 kontroller gombjait ütemre nyomogatva dobszólókat kellett prezentálnia.

Tacoma

  • Mikor: augusztus 2
  • Mire: PC, Xbox One

A Tacomát a Gone Home alkotóinak köszönhetjük. Ebben a játékban egy a Föld és Hold között található űrállomás titkait fedezhetjük fel, miután a főhős, Amy Ferrier első napja nem úgy indul a szolgálatban, ahogyan azt tervezte. Egész pontosan a létesítmény korábbi legénységének rejtélyes módon nyoma veszett, és nekünk kell kinyomoznunk, mégis mi történt az állomáson fellelhető nyomok, feljegyzések, üzenetek töredékei segítségével.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!