Nem unantkozhatunk, annak ellenére, hogy ezen a héten tulajdonképpen egy napra koncentrálódnak a premierek. Az év végén mindig lelassulnak egy kicsit a dolgok az iparban, de egy klasszikus sorozat új epizódjának mindig örülni lehet. Lássuk a kínálatot!

Battlefield 5

  • Mikor: november 20
  • Mire: PC, PS4, Xbox One

Fél évvel a bejelentése után a boltokba kerül a Battlefield 5, igaz, az előrendelők már három napja küzdhetnek a virtuális hadszíntereken. A kampányt itt is háborús történeteken (War Stories) keresztül mesélik el a fejlesztők, a játék kapott battle royale módot, és lesz multiplayer is, hiszen az kell mindenbe. Ja, és nem lesz pay-to-win a játék, minden tartalom a játék során kerül kioldásra, idővel.

Farming Simulator 19

  • Mikor: november 20
  • Mire: PC, PS4, Xbox One

A virtuális gazdálkodás a héten újra kezdetét veszi, hiszen boltokba kerül a jó hírnévnek örvendő farmerjáték új epizódja, amiben Európában és Észak-Amerikában is egy virágzó gazdság kialakítása a cél. Egyjátékos és többjátékos mód, új lehetőségek, új tevékenységek, ezt kínálja a Farming Simulator 19. Ahogy megszokhattuk, lesznek hivatalosan licencelt gépek is, a sorozat történetében először a legendás mezőgazdasági eszközgyártó, az 1831-ben alapított John Deere járgányaiba is beleülhetünk.

733642scr3a.png

Bendy and the Ink Machine

  • Mikor: november 20
  • Mire: PS4, Xbox One, Nintendo Switch

A Bendy and the Ink Machine egy epizódikus túlélő horror, ami Steamen már megjelent teljes verzióban egy hónappal ezelőtt és összeszedett több, mint 1000 nagyon pozitív értékelést. A történet középpontjában egy Henry Stein nevű animátor áll, akit egykori munkaadója visszahív a stúdiójába, miután az Ink Machine látszólag életre kelti jó néhány horrorisztikus képregény figurát. A játékmenet a szokásos, rejtvényfejtés, harc és felfedezés keveredik benne, a tálalás pedig kifejezetten tetszetős, nézzetek csak az alábbi képre!

bendyandtheinkmachinebyneytirix.jpg