• A Joe Rogan’s Experience a világ egyik legnépszerűbb podcast műsora
  • Ahol nemrég a játékokról is szó volt
  • Azonban nem túl pozitív kontextusban

Joe Rogan MMA kommentátor és stand up humorista, azonban a legtöbben valószínűleg mégiscsak a podcastja kapcsán ismerik, nem is véletlenül, a Joe Rogan’s Experience ugyanis a világ egyik legnépszerűbb ilyen műsora, amit rengetegen hallgatnak a Föld minden pontján. Nemrég pedig az egyik epizódjában a játékok is felmerültek, azonban a házigazdának egyáltalán nem volt hízelgő véleménye róluk.

joe-rogan-podcast-01.png

Rogan, aki régebben maga is nagy játékos volt, elmondta, hogy szerinte a játékok valódi problémát jelentenek, méghozzá azért, mert szórakoztatóak, izgalmasak, viszont az igazi életben nem jók semmire, és lényegében csak az ember idejét pazarolják. Azt ő is elismerte, hogy akadnak páran, akik brutális összegeket keresnek ezzel, azonban egyből hozzátette, hogy ehhez egyrészt rugalmasnak, másrészt pedig igen jónak kell lenni, hogy az ember mindig megállja a helyét az épp aktuálisan felkapott címekben.

Maga a kijelentés, ahogy azt várni is lehetett, igen nagy hullámokat kavart a közösségi médiában, hiszen lássuk be, napjainkban a játékok már jóval többek puszta szórakozásnál, ahogy arra nem egy kommentelő is felhívta Joe Rogan figyelmét. Volt, aki azzal érvelt, hogy rengeteg barátot szerzett online játékok segítségével, míg más bevallotta, hogy igazából ezek a programok tanították meg angolul.

A podcast, ahol a kérdéses kijelentés elhangzott, alább megtekinthető, a játékok témája pedig 45:10-kor kerül elő.