Ha híresen rossz videojátékokról van szó, a Shaq Fu című alkotás mellett nem lehet elmenni. A jól ismert kosaras nevével fémjelzett verekedős játék minden ízében katasztrofálisan rossz lett, olyannyira, hogy voltak, akik komoly erővel igyekeztek minden létező példányt elpusztítani -- Shaq elől azonban nincs menekvés, hiszen hiába is pusztítanánk el az összes játékát, az emléke megmaradna, másrészről pedig már jön a folytatás, hogy a gyanútlan játékosok egy új generációjára csaphasson le.

A GamerFitnation a CES során mikrofonvégre kapta a doktori címmel rendelkező atlétát, s természetes módon megkérdezte tőle, hogy lesz-e valamikor Shaq Fu 2, a válasz pedig meglepő módon egy határozott igen volt -- Dr. O'Neal azt mondta, hogy hamarosan megjelenik a játék, a grafika pedig piszkosul jó lesz.

Persze lehetne azt mondani, hogy csak hülyült O'Neal, de tudva azt, hogy tavaly nyáron a Mine O' Mine nevű cég lefoglalta a Shaqfighter és a Shaq Fu nevet, némi hitelt ad ennek a viccnek tűnő mondatnak.