A modern munkahelyek által támasztott kihívásoknak megfelelő, kiváló minőségű monitorok mellett az AOC most bemutatja a praktikus VESA-konzolokat és monitortartó karokat. Ezzel az AOC minden üzletág számára teljes körű megoldásokat kínál a produktív, tiszta és ergonómiailag biztonságos munkaállomások létrehozása érdekében, mindezt pedig a legmagasabb szintű műszaki szabványoknak megfelelően.

Okos megoldások az optimális munkaterület számára

Annak érdekében, hogy támogassa a vállalkozásokat a produktív és tiszta munkaterületek létrehozásában, az AOC nemrégiben VESA-konzolokkal és monitortartó karokkal egészítette ki a portfólióját.

Az új VESA-konzoloknak köszönhetően a felhasználók közvetlenül a monitorra szerelhetik miniszámítógépeiket és vékony klienseiket, ezzel csökkentve az íróasztali rendetlenséget, és elrejtve a kábeleket. A konzolok az AOC P1 és 90-es professzionális sorozatai, valamint a régi 75-ös és 60-as professzionális sorozatok monitorai számára érhetők el.

A maximális rugalmasságot és tökéletesen ergonomikus munkaterületet igénylő felhasználók számára az AOC egyszeres és kettős monitortartó karokat fejlesztett ki. Mindkét típus a monitor pozíciójának pontos beállítását teszi lehetővé, és így új együttműködési lehetőségeket biztosít. A monitortartó karok leszerelhető burkolattal rendelkeznek, így a rendetlenség csökkentése érdekében a kábelek ide is elrejthetők.

Az asztalra szerelhető egyszeres monitortartó kar (AS110) legfeljebb 27 hüvelykes monitorokat támogat. A három különböző csuklót használó eszköz rendkívül rugalmas. A kijelző magassága 320 mm-es tartományban állítható, így a felhasználók állva is használhatják a kijelzőt. A kar nagy dőlésszöget (-45°/+60°), -90°/+90°-os forgócsuklót és 360°-os forgathatóságot (pivot) biztosít, amely álló és fekvő elrendezést, valamint ezek közötti pozíciókat is lehetővé tesz.

aoc-kettos-monitortarto-kar.jpg

A kettős monitortartó kar (AD110) tökéletes megoldás a többmonitoros felállás számára, amely 12 és 27 hüvelyk közötti méretű és 2–9 kg súlyú képernyőket bír el. Az AD110 magassága 230 mm-es tartományban állítható, ezenkívül pedig előre és hátra tolható 100–520 mm közötti tartományban. A monitor -65°/+90°-os dőlésszöggel, 180°-os forgócsuklóval rendelkezik, és 360°-os forgathatóságot (pivot) biztosít.

Az AS110 és az AD110 típusú rugalmas monitortartó karok különböző célokat szolgálhatnak. Egy magazin vagy egy folyóirat szerkesztője például álló elrendezésbe forgathatja el a monitort, hogy pontosan lássa, hogyan illeszkedik a szöveg az elrendezésbe. A programozók is kedvelni fogják a két pozíció közötti könnyű váltást.

A megnövelt ergonómia és a jobb testtartás érdekében a felhasználók egyre gyakrabban használnak állítható magasságú asztalokat, hogy ne görnyedjenek naphosszat az asztal fölött. Ez sem probléma az AOC monitortartó karjai számára: a beszerelt gázrugóknak köszönhetően könnyedén bármilyen pozícióba állíthatók, hogy a monitor mindig a szem szintjén legyen. Közösen használt munkakörnyezetben minden felhasználó könnyedén beállíthatja a monitor mélységét, magasságát és dőlésszögét a saját igényeinek megfelelően. Kiváló megoldás az együttműködésre is: a felhasználók elforgathatják a monitort, így a mellettük ülő kolléga is láthatja a képernyő tartalmát.

Optimálisan felszerelt a modern munkahely számára

Az AOC átfogó professzionális portfóliója nemcsak minden igényt kielégítő, optimális monitorokat biztosít, hanem olyan megoldásokat tesz lehetővé, amelyek jól kombinálhatóak a legjobb és leghatékonyabb munkakörnyezet létrehozása érdekében.

Az ajánlott fogyasztói árak a következők:

  • AS110D0         € 49,00
  • AD110D0         € 79,00
  • VESA60           € 29,00
  • VESA75           € 29,00
  • VESA-P1         € 29,00