Kezdjük rögtön a legfontosabbal: a csomag március elején fog megjelenni, PS3-ra, Xbox 360-ra, és Games for Windows Live kiadásban. Ára 30 font vagy 40 euró lesz, és az alapjátékon kívül 25 euró értékben fog tartalmazni extra tartalmakat. Mik ezek a tartalmak? Minden, ami eddig megjelent az alapjátékhoz:

  • Monte Carlo Rally Pack: ez a csomag újabb nyolc helyszínt ad az alapjátékhoz, a Monte Carlo Rally lélegzetelállító helyszíneit az Alpokon keresztül, többek között a legendás Col De Turinit is.


  • Több, autókat tartalmazó pakkot, így többek között olyan legendás gépekhez juthatunk hozzá, mint a BMW M3 Rally, a Lancia Delta S4, a Ford Focus ST Rallycross, a Scion tC és a Chevrolet Camaro SSX Concept. Egy másik csomag autóit lehet használni egyjátékos, többjátékos, és osztott képernyős módban is: ezek a Lancia Stratos, a Peugeot 205 T16 Evo 2, a Citroën C4 Rallycross, a Saturn Sky és a Ford Mustang GT. 


  • Valamint négy, Tokió központjába (Shibuya kerület) vezető új útvonalat, két teljesen új szakaszon keresztül, ahol hatalmas és fényben úszó felhőkarcolók alatt lehet küzdeni a másodpercekért.

Kellemes összeállítás ez a csomag, így érdemes azoknak beszereznie, akik kedvelik a versenyjátékokat, de tavaly valamiért elmaradt a DiRT 3 beszerzése.