A 2012-ben megjelent, a Thief-széria nyomdokaiban járó, de attól azért több ponton alaposan eltérő Dishonored nagy sikerre tett szert, hisz mind a játékosok, mind pedig a kritikusok imádták, s ami a legfontosabb: az eladások is nagyon jók voltak, főleg, ha azt nézzük, hogy egy új, kipróbálatlan szellemi tulajdonról beszélünk. Mindez a tökéletes recept ahhoz, hogy jöjjön egy folytatás, és nem is lepődnénk, meg, ha ezt bejelentené a kiadó vagy a fejlesztőcsapat, de egy semmiből feltűnt logót azért fenntartásokkal illik kezelni.

Az AllGamesBeta oldalán, egy ismeretlen e-mail címről érkezett a játék logója, melyet állítólag egy zártkörű rendezvényen fotózott le az egyik meghívott. A képről nem sok derül ki, csupán annyi, hogy a hivatalos, formális bejelentésre a nyáron esedékes E3 keretében kerül sor, illetve az, hogy a folytatás a játék univerzumának eddig nem látott, de utalások formájában már feltűnt helyszínén, a zord és fagyos Tyvia szigetén játszódik majd. 

dishonored-2.jpg

Sem az Arkane, sem pedig a Bethesda nem reagált az állítólagos szivárgásra, illetve a képen látható #DarknessOfTyvia Twitter-tag sem ad ki semmit. Szerinted hiteles a kép, vagy csak egy meggyőző hamisítvány?