• Farming Simulator 17 bejelentés
  • PC és konzolok
  • Megjelenés: 2016 vége

A nap minimalista sajtóközleményét a Giants Software és a Focus Home Interactive szállította, akik bejelentették: jön a Farming Simulator 17 PC-re és konzolokra, a megjelenés pedig valamikor az év végén lesz.

Ennyi. Ez az egész közlemény lényegi része, persze, ahogy az lenni szokott, van egy-egy idézet a fejlesztőcsapat és a kiadó igazgatóitól, amiben elmondják mennyire izgatottak az új rész kapcsán. „Még mindig rengeteg szépséges oldalt lehet írni a Farming Simulatoról, és ez most el is kezdődik azzal, hogy PC-re és konzolokra egyszerre lesz a premier az év végén.” -- ezt Cédric Lagarrigue (Focus Home Interactive) mondta, Thomas Frey (Giants Software) pedig ezzel szállt be: „Minden évben újabb és újabb emberekhez jutunk el, ha együtt adunk ki egy új részt, és várjuk, hogy a jövőben még jobban elerjedhessen a sorozat.”

Remélhetőleg már nem kell sokat várnunk a részletekre a rendes bemutató ugyanis a What's Next of Focus Home Interactive nevezetű rendezvényen lesz, Párizsban, bár ennek pontos dátuma még nincs meg. Ameddig várunk, addig itt egy csodaszép traktor. 

farming-simulator-17.jpg