A szolgáltatás a Ghost Recon Network címet kapta, s amolyan közösségi hálózatként működik, tehát figyelemmel kísérhetjük, hogy a barátaink melyik szerveren, milyen játékmódban játszottak, s a teljesítményüket összemérhetjük a sajátunkkal az eredménylistán, vagy személyes kihívásokra invitálhatjuk őket. Továbbá a pályákról származó részletes adatok segítségével különböző taktikákat dolgozhatunk ki, illetve csapattársakat toborozhatunk, sőt a GunSmithben készített, az utolsó alkatrészig személyre szabott fegyverünket importálhatjuk egy másik platformra, az alkotást megoszthatjuk a csapattársainkkal, vagy éppen minden játékossal a GunSmith galérián keresztül.

Az okostelefonokra, táblagépekre, illetve böngészőre elérhető Ghost Recon Network a Ghost Recon: Future Soldier konzolos kiadásával egy időben fog elindulni, vagyis májustól már kipróbálható lesz a szolgáltatás, ám aki bekerült a Future Soldier bétatesztelésébe, az idő előtt a GRN-be is belekóstolhat.

Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier Ghost Recon NetworkTom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier Ghost Recon NetworkTom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier Ghost Recon Network

A Ghost Recon: Future Soldier zártkörű multiplayer bétatesztelése egyébként április 19-én fog elindulni, s egészen május 2-ig fog tartani. A tesztelés során két, 12 játékosnak helyet adó játékmódot próbálhatunk ki: a Conflictban különböző feladatokat kell teljesítenie a csapatoknak, a Saboteurben pedig egy bombát kell megtalálni és felrobbantani az ellenfél bázisán.

A bétatesztelésbe csak az juthat be, aki annak idején megvette a Splinter Cell Convictiont, vagy a GameStopnál előrendelte a Ghost Recon: Future Soldiert, illetve azok, akik aktív PlayStation Plus előfizetéssel rendelkeznek.

További Ghost Recon hír, hogy játék megjelenése előtt egy, az előzményeket kitárgyaló rövidfilmet is kapunk az Oscar-díjas Logorama készítőitől. A címe: Tom Clancy's Ghost Recon: Alpha.