• Jön a Path of Exile 2
  • Nem önálló játék lesz
  • Sokkal inkább egy méretes kiegészítő

Az ExileCon érdemi része lezajlott, és bejelentésre került a Path of Exile 2. A program nem önálló játékként jelenik meg valamikor 2021-ben (az első bétát a fejlesztők 2020 végére tervezik), hanem az első rész kiegészítőjeként, miközben az egész játék egy kompett újratervezést kap.

Ennek megfelelően a Path of Exile 2 egy 7 színből álló történetet kap, ami az első játék eseményei után 20 évvel kezdődik. Az újratervezés érinti a játék alapjait, a karakterorsztályokat, illetve a fizikán alapuló rendert is, így a nyílvesszők lepattanak majd a felületekről vagy éppen beleállnak azokba.

A Path of Exile 2 élvezetéhez egy új karaktert kell alkotni, noha a karakterorsztályok archetípusai megmaradnak. Tizenkilenc új karakter közül lehet kiválasztani azt, aki a történet főszereplője lesz, de a kosztümök és kozmetikai cuccok miatt nem kell aggódni, azokat fel lehet majd pakolni az új hősre, hiszen z két játék ökorendszere ugyanaz lesz. 

path-of-exile-poe-2-revealed-1366x768.jpg

A Path of Exile tele lesz újdonságokkal, például új és még erősebb bossokkal, de nem kell attól tartanii, hogy a Path of Exile fejlesztése leállna. Ezek után is érkeznek majd megszokott frissítések, kiegészítők, így azt továbbra is lehet élvezni. Ahogy a Path of Exile 2 trailerét is, melyet lejjebb leshettek meg. Hajrá!