A Rainbow Six: Siege 3.4-es javítása több apróbb hibát is kijavít – a teljes lista ide kattintva olvasható –, de ami sokkal fontosabb, végre lehetőséget ad a teamkillerek bannolására. A saját csapattársakat megölők holnaptól bizony komoly büntetésekre számíthatnak, ráadásul a szankciók minden egyes újabb kihágással súlyosbodnak.

A Rainbow Six: Siege megjelenés óta komoly gondot okozó teamkillerek az első figyelmeztetés után egy Casual meccsből csak kirúgásra kerülnek, Ranked meccs esetében pedig 15 percre bannolják őket és 30 percen át 50%-kal kevesebb renownt kapnak. A második figyelmeztetés már meccstől függetlenül 30 perces bant eredményez, a harmadik 2 órás, a negyedik egy napos, az ötödik pedig egyhetes eltiltást von maga után.

Akik pedig ezután sem értenek a szép szóból, azokat a Ubisoft örökre bannolja a játékból. Szóval érdemes lesz odafigyelni, kire emelünk puskát. Természetesen a véletlen teamkilleket nem fogják figyelembe venni, csak az ismétlődő eseteket, mert ezek már szándékosságra utalnak.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!