• Június 25-én, szombaton debütál az HBO Maxen A Karantén Zóna c. thriller
  • Az ötrészes szkeccsfilm különböző lakásokban játszódik
  • A Black Mirror mintájára mutatnak be aktuális társadalmi jelenségeket

A Puskin moziban már megtartották a közösségi finanszírozásból készült, később az HBO által felkarolt magyar szkeccsfilm bemutatóját, a Max műsorán pedig június 25-én debütál A Karantén Zóna. Mint címe is jelzi, az elmúlt két év keserű, furcsa és néhol horrorisztikus élményeire épít az öt fejezetből felépülő opusz. A különböző részek során egy-egy lakásba kukucskál be a kamera, több párt, élethelyzetet és problémát láthatunk. „Mindenhol jobb, mint otthon” – áll a hivatalos leírásban.

A Black Mirror, a Twin Peaks és az Alkonyzóna ihlette produkció egyes epizódjait összekötő narrátor Muchichka László, aki az Okos az új szexi Youtube-csatorna egyik házigazdája. Olyan neves színészek alakítják a főbb szereplőket, mint Pásztor Erzsi, Makranczi Zalán, Ujréti László, Tankó Erika vagy Tolnai Klára. A forgatókönyvet Vida Orsolya (Wartburg) és Zsótér Indi Dániel rendező közösen írták, a film vezető operatőre az Aranyszem-díjas operatőr Dimeth Balázs Ferenc (Harc közben eltűnt). Az egyes epizódokat Gajdics Dávid, Szentiványi Gábor és Szombath Máté fényképezték.

Alább láthatjátok A Karantén Zóna felcsigázó előzetesét,

illetve megérkezett a hivatalos plakát, amit a jelenetképekkel egyetemben osztunk meg. Ti megnézitek majd a filmet? Írjátok meg kommentben!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!