• Újra itt a tavaszi Mondocon/PC Guru Show
  • A helyszín a Hungexpo „B” épülete
  • Az esemény időpontja április 7-8
  • Most először GT Sport verseny is lesz

A Mondocon/PC Guru Show-n rendszeresen kerülnek megrendezésre esport versenyek, ez alól nem lesz kivétel a most esedékes, tavaszi esemény sem, a Starcraft 2 és a többiek mellett ezúttal egy új játék versenyzőinek is szurkolhattok, a GT Sport offline fináléja ugyanis nálunk kerül megrendezésre. A magyarországi SONY PlayStation, a PC GURU magazin és a Race Online Hungary támogatását élvezve a jelenleg Magyarországon elérhető legprofesszionálisabb élő szimulátoros eseménye lesz.

A nemzetközi porondon is elismert tehetségkutató program „GT Academy” elnevezéssel a Nissan autógyár és a Polyphony Digital együttműködése a SONY égisze alatt, amely mára már több, a valódi versenysportban is hírnevet szerző tálentummal megajándékozta a világot. Ehhez a több kontinensen egymással párhuzamosan meghirdetett megmérettetésnek az alapja mindig az éppen aktuális Gran Turismo, ahol online időmérések alkalmazásával a jelentkezők megszűrése után élő verseny megrendezése követ a legeredményesebb résztvevők között.

A versenyzők előre meghatározott pályán (Brands Hatch Grand Prix Circuit) és autóval (Audi R8 LMS) futnak 4×1 kört, majd még egyet, a Superpole-hoz hasonlóan, a leggyorsabb kört elérő versenyző pedig hazaviheti a fődíjat. Legyetek ott ti is, és teremtsünk együtt hagyományt!

hivatalos.jpg