A CD Projekt bejelentése szerint jövő hét csütörtökön, azaz szeptember 29-én érkezik a The Witcher 2: Assassins of Kings 2.0-s javítása, mely hatalmas mennyiségű újdonságot tartalmaz: nem kevesebb mint 40 frissítést tartogat, beleértve az eddigi összes DLC-t és három újdonságot.

Először is javítanak a sokat kritizált oktatómódon, sőt, új tutorial lesz, amely egy erdei falucskában játszódik. Másodszor pedig kapunk egy különlegesen nehéz Dark Mode-ot, új fegyverekkel, felszereléssel, miniküldetésekkel és egyéb nyalánkságokkal. A fejlesztők szerint egyébként ez lesz a végső kihívás, mely olyan durva, hogy még egy nem tisztázott díjat is felajánlanak annak, aki először teljesíti.

The Witcher 2: Assassins of Kings JátékképekThe Witcher 2: Assassins of Kings JátékképekThe Witcher 2: Assassins of Kings Játékképek

Az utolsó új játékelem az Arena Mode-ot érinti: az következő megmérettetés Kaedwan királyságának elhagyatott erődjében várja hősünket, aki a sztori különböző fenevadjaival mérkőzhet meg, na meg az eddig még nem látott vérfarkassal. Számít majd a harc ideje, a halálos döfés módja, és persze a közönség reakciója, akiket jobb éljeneztetni, ha elégedettek akarunk lenni a végső értékeléssel.

A csomag természetesen egy csomó új fegyvert és felszerelést is tartalmaz., nehogy unatkozzunk a nagy lootolás közepette.

Azok, akik már megvették a Witcher 2-t, ingyen tölthetik le a pakkot, akik pedig még nem, azok az első rész bővített verziójához hasonlóan vásárolhatják meg a boltokban, baráti, 39 eurós áron.

Van egyébként hír az Xbox 360-as változatról is: elcsúszott jövőre...