• Január 30-án folytatódik a Subnautica
  • A Below Zero Early Access a Steam Early Access rendszerében jelenik meg
  • A fejlesztő a játékosok véleményére kíváncsi

A tenger alatt játszódó Subnautica az elmúlt idők egyik legjobb túlélő játéka lett, és ezt a Steam használói is így gondolják, hiszen az Unknown Worlds játéka az 2018 egyik legjobban szeretett játéka lett. Azt már szeptemberben megtudtuk, hogy fagyos bővítményt kap, ami most végre megjelenik. Igen, a Below Zero következő héten már felkerül a Steamre, de nem lesz jó állapotban. Ezt maga az Unknown Worlds ismerte el:

 "A Below Zero nincs kész. Tele van buggal. Vacakul fut, hiányoznak belőle alapvető funkciók, és még políírozni kell. Nem azért adjuk ki így Early Access-ben, mert a pénzedet akarjuk, hanem azért, mert a véleményedre van szükségünk. Sokkal jobb játékokat készítünk, ha azt veled készítjük." -- olvasható az Unknown Worlds közleményében. 

subnautica-below-zero-nagy.jpg

Az alapjáték 2014-ben is hasonló állapotban került a nagyközönség elé, így ettől a beismeréstől nem kell megijedni. Ha meg akarjátok nézni, hogy milyen a Below Zero, akkor jó hír, hogy az Unknown Worlds élő Twitch.TV streamet tart január 30-án, magyar idő szerint este hét órakor. A Youtube-on is nézhető lesz, ezen a csatornán. Alámerültök majd a fagyos mélységbe?