• Készül a következő Saints Row-játék
  • 2020-ban többet is megtudhatunk róla

Augusztus óta tudjuk, hogy készül minden idők egyik legelmeroggyantabb játéka, a Saints Row folytatása. Most, ha csak egy árnyalattal is, de közelebb kerültünk hozzá: a Koch Media elnök-vezérigazgatója, Klemens Kundratitz erősítette meg a GamesIndustry-nak adott interjúban, hogy a játék a Volition műhelyében készül.

“A Volition képében az összes Saints Row játék alkotói velünk vannak, mint belsős stúdió és nem fogja őket megzavarni semmi abban, hogy elkészítsék eme a fontos frencsájz következő játékát. A Saints Row nagyon közel áll a szívünkhöz, és a következő évben beszélni is fogunk róla. Addig is szerettük volna, hogy mindenki tudja: jön, és nagyszerű lesz” - mondta el Kundratitz.

További részleteket azonban nem árult el róla, tehát csak annyit tudunk, hogy jövőre biztosan láthatjuk majd a játékot és mielőtt túlzott bizakodásba kezdene bárki is, ez még nem egyenlő a megjelenéssel. Azt sem tudjuk biztosan, hogy számozott folytatás lesz-e (bár valószínűleg igen), és hogy mely platformokra érkezik.

saints-row-3-csipet-csapat.jpg