• Július 20-án érkezik a Just Cause 3 multiplayer modja
  • A rajongói projekt végtelen szabadságot ad
  • Természetesen teljesen ingyenes

A Just Cause 3-hoz eredetileg két rajongói csoport hegesztette a multiplayer módot, ebből csak az egyik jutott el odáig, hogy lássunk is belőle valamit, ahogy arról annak idején beszámoltunk, még tavaly decemberben lépett bétafázisba. Valmelyest több mint fél év tesztelés után a nanos GbR most elérkezettnek látta az időt arra, hogy kieressze a nagyvilágba alkotását, mely még számos robbanásokkal és lehetetlen akciójelenetekkel zsúfolt órára leköthet minket – ezúttal társaságban.

A mod számos funkcióval felvértezve érkezik, szerverenként akár játékosok százai küzdhetnek meg vagy üldözhetik egymást, de versenyezhetnek vagy fogócskázhatnak is akár vadászrepülőkben ülve. A közösség által javasolt játékmódok folyamatosan bővülnek, változnak, de ha nem találjuk a nekünk megfelelőt, akár magunk is készíthetünk egyet.

Attól sem kell tartani, hogy a Square Enix töröltetné a projektet, hiszen a Steamen is elérhető lesz, miután megkapta a zöld jelzést az Avalanche Studiostól, megjelenése július 20-án esedékes.