• December 20-án indul el a The Witcher, azaz a Vaják című sorozat
  • Most megnézhettünk belőle egy jelenetet
  • Ami az egyik novellán, a Pénz kérdésén alapul
  • Az első vélemények igen pozitívak

Hamarosan útjára indul a The Witcher, azaz magyar keresztségben Vaják című sorozat, amelyben Henry Cavill játssza el a rettegett szörnyvadászt, Ríviai Geraltot. Emiatt is hívták meg a színészt a Jimmy Kimmel Live show-ba, ahol egy hosszabb beszélgetés során egy jelentet is megmutattak a sorozat egyik epizódjából.

hcthewitcher.jpg

A rövid, intenzív összecsapás nem lehet teljesen ismeretlen a Witcher rajongóinak, hiszen az Az utolsó kívánság egyik novellája, a Pénz kérdését idézi meg, amiben Geralt Calanthe királynő kérésére érkezik Cintrába, hogy pontot tegyen egy kellemetlen, átokverte szituációra – persze, Geralt nem lenne az, aki, ha mindent úgy csinálna, ahogy azt holmi királynőcske elképzeli.

A jelenetben láthatjuk akcióban Geraltot, de feltűnik Cintra emlegetett uralkodója, Calanthe is, akit Jodhi May kelt életre, és megpillanthatjuk Bart Edwards alakításában Erlenwald Sünét is, aki később… Nos, a spoilerek elkerülése végett nem mondom el, kicsoda, kié lesz, hátha valaki még nem játszott a játékokkal vagy olvasta a könyveket.