Nyakunkon a karácsony, hogyan máshogy ünnepelhetnénk meg, mint egy kis ajándékosztással? A PGO csapatának felajánlásával minden nap, egy egész héten át naponta 3 db Steames játékkulcsot sorsolunk ki, hogy garantáltan kellemesen teljenek az ünnepek.

Ezzel párhuzamosan elindult Facebook-játékunk is. Ami fontos: a nyereményjátékok teljesen külön, más feltételek mellett zajlanak, közük csak annyi van egymáshoz, hogy mindkettő a PC Guru szervezése.

Játékszabály

A játékszabály egyszerű: az oldal alján található linkre kattintva érheted el a roppant furmányos kvízkérdést (be kell jelentkezni, hogy megjelenjen), melyre ha helyesen válaszolsz, megnyereheted a három játékkulcs egyikét.

Hogy ki és mit nyer, az teljesen véletlenszerű - a sorsolásra és a kulcsok kiosztására a következő napon, este nyolc órakor kerül sor. A nyerteseknek e-mailben küldjük el a nyereményt, ezért fontos, hogy még a válasz elküldése előtt ellenőrizd, érvényes-e még a megadott e-mail címed.

A mai három nyeremény:

  • The Elder Scrolls Online + 15 nap Plus tagság (a játékban váltható be)
  • Resident Evil 6
  • Her Story

Nyerteseink listája

  • The Elder Scrolls OnlineEHyde
  • Resident Evil 6terdikmate
  • Her StoryBgergo

A "Hogy hívják a The Elder Scrolls világát" kérdésre a helyes válasz: Nirn. Sokan nem tudták a megoldást - srácok, Tamriel csak egy kontinens neve! A bolygó, azaz a játék világának neve viszont Nirn. Tessenek utánaolvasni! A nyerteseknek gratulálunk, és jó játékot!

pixel-christmas.jpg