Decemberrel nemcsak az idei év ér véget, de a játékvilág legsűrűbb időszaka is, mikor sorra jelennek meg a jobbnál jobb játékok. Tesztből ennek köszönhetően a mostani, decemberi számunkban sincs hiány, azonban az aktuális játékok értékelése mellett bőven jutott hely a jövőbe tekintésnek és az idei év értékelésének is.

Címlapunkon ezúttal az ifjú Lara Croft, a 2013-as Tomb Raider reboot főszereplője kapott helyet, és egészen Londonig utaztunk, hogy kipróbálhassuk az „újjáélesztett” szériát. Ha pedig már ott voltunk, akkor a fejlesztőkkel is készítettünk egy interjút. Hasonlóan nagyágyú a jövő tavasszal érkező GTA V is, amiről négy oldalban mesélünk nektek. December lévén pedig nem maradtok Best of 2012 összeállítás nélkül sem, ezúttal tíz oldalra gyűjtöttük össze az év legjobbjait, méghozzá 25 kategóriában!

PC Guru 2012/13 borítóKarácsonyi PC Guru a Mikulástól!PC Guru 2012/13 posztermelléklet
(Borító, tartalomjegyzék, posztermelléklet)

A lapba ezúttal 21 tesztet sikerült bezsúfolnunk, és ezek között megtalálhatók az olyan nagy címek, mint a Need for Speed: Most Wanted, a Far Cry 3, vagy a Call of Duty: Black Ops II. Persze nem feledkeztünk meg az „apróságokról” sem, a kínálatban ezúttal is megtalálható a stratégiától a sportjátékon át a platformcímekig szinte minden. Végigjátszottuk a LEGO Gyűrűk urát, megnéztük a Sine Mora, a Deadlight és a 007 Legends PC-s verzióját, kipróbáltuk a Mark of the Ninját, az Epic Mickey 2-t és a Skylanders Giantset is. A teljes listát szokás szerint ITT TALÁLJÁTOK.

Need for Speed: Most Wanted (2012) JátékképekFar Cry 3 JátékképekCall of Duty: Black Ops II Játékképek

Természetesen ezúttal sem csak tesztekből és előzetesekből áll az újság, a PC Guru Extra rovatunkban utánajártunk a 8.1-es frissítéssel járó World of Tanks változásoknak, illetve az elmúlt évek hagyományaihoz híven idén is összeszedtük a Top 10 Gyűjtői Kiadást a WE Collect Games közreműködésével. Továbbmenetel a Klasszikusok újrajátszva rovatunk is, amiben ezúttal a legendás System Shock 2-t vettük elő újra.

Hardverfronton bevizsgáltunk egy Sony walkmant (NWZ-F805), egy vezeték nélküli fülest (RF810RK), és a Google Nexus 7 tabletjét, illetve összeállítottunk egy hasznos útmutatót, amiben a 100.000 forint alatti notebookok vásárlásához adunk tanácsokat. Természetesen ezúttal sem maradtok Guru ÁlomPC nélkül, amit most négy oldalra bővítettünk, és 19 kategóriában összegyűjtöttük nektek a legjobb vételeket, hogy a legütősebb hardverekkel vághassatok neki a 2013-as évnek.

MAGYAR FELIRATOS TELJES JÁTÉKOK


A DVD-mellékletünkön ezúttal 5 videoteszt (Call of Duty: Black Ops II, Forza Horizon, HALO 4, Medal of Honor: Warfighter, Need for Speed: Most Wanted) kapott helyett, illetve a The Chronicles of Riddick két epizódja, az Escape from Butcher Bay és az Assault on Dark Athena, ráadásul mindkét játék teljes magyar felirattal élvezhető. A játékokról külön cikkünkben, azaz ITT OLVASHATTOK bővebben.


(Kedvcsináló videó a decemberi teljes játékhoz)

Végezetül essen szó a magazin mellé csomagolt, közel A2-es méretű Assassin's Creed III posztermellékletről is (lásd fentebb), amely 2013-as naptár is egyben, és nemcsak az ünnepnapokat tartja számon, hanem azt is, hogy jövőre pontosan melyik napokon számíthattok az újabb és újabb PC Guru magazinok érkezésére.

(Kedvcsináló videó a december 6-án megjelenő PC Guruhoz)