• A filmes szexjelenetekről beszélt egy podcastben Keira Knightley
  • A színésznő elmondta, hogy férfi rendező előtt nem fog levetkőzni

Érdekes témát feszegetett Lulu Wang rendező és Diane Solway író-producer társaságában Keira Knightley a Chanel Connects podcast legutóbbi podcastjében, A Karib-tenger kalózai, a Büszkeség és balítélet és a Vágy és vezeklés színésznője ugyanis elárulta, hogy a jövőben nem hajlandó levetkőzni olyan filmben, amit férfi rendez.

"Nem akarok szerepelni azokban a szörnyű szexjelenetekben, amikben be vagy olajozva és mindenki hangokat ad ki, nem érdekel a dolog" – mondta Knightley, hozzátéve, hogy nem zárkózik el teljesen a meztelenségtől, de csak női rendező előtt hajlandó ezt megtenni.

keira-knightley-nem-hajlando-meztelenkedni-olyan-filmben-amit-ferfi-rendez.jpg

A színésznő kifejtette, hogy ennek több oka is van. Egyrészt kétgyermekes anyaként már nem szívesen mutogatja a testét, legfeljebb olyasvalaki előtt, aki maga is tisztában van azzal, hogy a gyermekvállalás milyen áldozatokkal jár ilyen tekintetben. Másrészt pedig ott van a "férfitekintet" jelenség is, melynek egyik legfőbb gyakorlati megnyilvánulása az, hogy sok filmbe kizárólag azért kerül szexjelenet, mert éppen nagyon illik oda. Ez utóbbival nincs is gond, de Keighley szerint nyugodtan használhatnak ez esetben mást is helyette – ő már nem szívesen állna meztelenül egy csapat férfi elé.