• Visszatér az Alkonyzóna
  • Interaktív lesz a sorozat
  • Ken Levine, a BioShock atyja írja és rendezi az első részt

Az egyik legjobb tévés antológia sorozat, az Alkonyzóna visszatérésre készül, de nem akárhogyan: interaktívak lesznek az epizódok. A TheWrap értesülései szerint az újrázást berendelő CBS úgy képzeli el mindezt, hogy interaktív videók segítségével a történet alkalmazkodhat a néző érzéseihez.

Nagyjából úgy kell tehát ezt az egészet elképzelni, mintha egy lebutított Telltale címmel játszhatnánk, azaz a meghatározott pontokon dönthetünk, hogyan mennyen tovább a történet.

A játékokat nem véletlenül említettem meg, a produkciót ugyanis az ilyen interaktív dolgok terén jártas Interlude csapata készíti, akik nem mást, mint Ken Levine kérték fel arra, hogy rendezze és írja is meg az Alkonyzóna reboot legelső részét.

Levine-t minden bizonnyal senkinek sem kell bemutatni, a játéktervező ugyanis a System Shock 2-vel, illetve még inkább, a BioShock játékokkal szerzett magának hírnevet, és tekintve, hogy eme játékok alapeleme a meglepő csavar, az égben köttetett kapcsolatnak is nevezhető az, hogy Levine a hasonlóan mindig csavaros Alkonyzónával foglalkozhat. Meglátjuk, mi fog ebből kisülni, csak azt nem tudjuk még, hogy mikor lesz a premier.

twilight-zone.jpg